Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ο Πύργος του Λιβόνοτου



Μέσα στην ιστορική Λιβαδόστρα με αρώματα γεύσεων, πέτρας, ξύλου, νερών και πράσινου βρίσκετε ο Πύργος του Λιβόνοτου.
Μοιάζει να ξεπήδησε από παιδικό παραμύθι. Η διακόσμηση λιτή και φροντισμένη με τα παραδοσιακά παράθυρα θέας στον ορίζοντα, στοχεύει απόλυτα στην αρμονία, τη χαλάρωση και οικειότητα του τόπου.

Τα χρώματα, η θέα και οι χωριάτικες πινελιές, προσφέρονται σε πλούσιες εκδοχές ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, από το πράσινο της ελιάς μέχρι το μοβ της λεβάντας και από το ρομαντικό ροζ μέχρι το ποιητικό θαλασσί.
Κάστρα, φρούρια εκκλησίες, πηγές, φαράγγια, αγριολούλουδα, φιλόξενοι κάτοικοι σας προ(σ)καλούν να τα εξερευνήσετε.
Μένοντας δύο ή τρεις μέρες έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη μαγευτική περιοχή μας και να συνδυάσετε την απόλαυση με τη διασκέδαση και την ξεκούραση.

Έχοντας ως αφετηρία τον Πύργο μας μπορείτε να κάνετε εκδρομές προς το Φαράγγι της Ωερόης, στη Κοιλάδα των Μουσών στον Ελικώνα, στη πηγή του Κορομπιλίου, στο εκκλησάκι του Άγιου Μάμα, στα αμέτρητα μονοπάτια του ξεχωριστού δάσους του Κιθαιρώνα καθώς και στα γύρω πανέμορφα χωριά με τους ξεχωριστούς μεζέδες.
Για να φτάσετε από Αθήνα ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου μετά την Ελευσίνα και στο κόμβο της Μάντρας στρίβετε δεξιά για Θήβα. μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού και μετά συνεχίζετε για Μάντρα - Οινόη – Κάζα – Ερυθρές.

Στον περιφερειακό δρόμο των Ερυθρών στρίβουμε αριστερά για Πλαταιές και ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πλαταιές – Καπαρέλλι - Λεύκτρα - Λιβαδόστρα. (Συνολική απόσταση 95 χλμ. (1 ώρα και 45΄)

Από Αθήνα μέσω Νέας Εθνικής Οδού ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (χιλιόμετρο 90) στρίβετε για Θήβα και ακολουθείτε την επαρχιακή οδό Θήβα - Τάχι - Λουτουφί - Μελισσοχώρι - Λεύκτρα - Λιβαδόστρα. Συνολική απόσταση 120 χλμ. (1 ώρα και 30΄)
Λειτουργεί όλες τις εποχές.
Επικοινωνία :
Κτήμα Λιβόνοτος
Λιβαδόστρα Λεύκτρων
τηλ. 69 32 32 0009

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,

    Πόσο στοιχίζει η διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο δύο ενήλικες και ένα παιδί;

    Ευχαριστώ,

    Μπάμπης Σταθακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς θα έρθω σε επαφή μαζί σας? Θέλω να κλείσω από τώρα για το καλοκαίρι κ Θέλω λεπτομέρειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή